Gehoorzaamheid puppy 1

Gehoorzaamheid puppy 1

€ 45,- / 60 min

Gehoorzaamheid puppy 1

Ik ga uit van een positieve benadering. Dus puppy’s niet eindeloos afstraffen maar een mix van een consequente aanpak, duidelijkheid en positieve beloning. Voor een pup is de wereld nog onbekend. Wij leren hen wat wel en wat niet mag zoals: niet in handen bijten, maar wél in een speeltje. Wanneer de pup iets doet wat wél mag, belonen we dit uitgebreid. 

Een pup leert in de eerste maanden van zijn leven in hoog tempo ontzettend veel. Het is een belangrijke levensfase uit een hondenleven. Een pup is heel ontvankelijk voor het opdoen van nieuwe ervaringen en zijn angst is nog niet zo heel erg groot. Je doet er daarom goed aan om jouw pup in deze levensfase goed te begeleiden en in deze periode de basis voor de opvoeding te leggen.

Tijdens ‘Gehoorzaamheid puppy 1’ spreken we bij jou thuis af. Zo kan ik kijken wat voor gedrag je puppy heeft in zijn thuishaven: dominante,  rustig of maakt je hond alles stuk?

Ik hou met mijn aanpak en tips altijd rekening met het gedrag en karakter van jouw hond. 

Onderwerpen

Tijdens deze les leer ik je te kijken naar de pup en inzicht te krijgen in de taal van jouw eigen pup. Bij deze puppy training komt het volgende aan bod:

Benchtraining

Het is natuurlijk super fijn om je hond in de bench te doen wanneer jij even weg bent. Ik geef je tips hoe je ervoor zorg dat de bench de veilige plek wordt van jouw pup.

Voernijd voorkomen

Je wilt voorkomen dat jouw hond agressief doet wanneer iemand hen iets lekkers geeft. Ik geef je tips hoe je dit kunt voorkomen.

Rangorde

Laat zien wie de baas is. Ook over het huis. Door duidelijk te maken dat jij bepaalt wanneer de pup iets wel en niet mag, het je je hond beter onder controle.

Zindelijkheidstraining

Tips over hoe je je puppy het beste zindelijk kan maken.

Bijten

Elke pup bijt, ze krijgen nieuwe tandjes en om de pijn van hun tandvlees te verlichten bijten ze. Na 7 maanden zijn pups klaar met wisselen en wordt het bijten minder. Ik help je ervoor te zorgen dat je pup niet in al je meubels, schoenen, handen of benen bijt.

Mocht je na de training nog vragen hebben, dan ben ik van 09.00 - 18.00 bereikbaar via telefoon. Ook vragen via de e-mail beantwoord ik zo snel mogelijk.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Mobiel: 06 21 64 70 33 

E-mail: sandra@hondenwijsheid.nl