Gehoorzaamheid puppy 2

Gehoorzaamheid puppy 2

€ 45,- / 60 min

Gehoorzaamheid puppy 2

Ik ga uit van een positieve benadering. Dus puppy’s niet eindeloos afstraffen maar een mix van een consequente aanpak, duidelijkheid en positieve beloning. Voor een pup is de wereld nog onbekend. Wij leren hen wat wel en wat niet mag zoals: niet in handen bijten, maar wél in een speeltje. Wanneer de pup iets doet wat wél mag, belonen we dit uitgebreid. 

Een pup leert in de eerste maanden van zijn leven in hoog tempo ontzettend veel. Het is een belangrijke levensfase uit een hondenleven. Een pup is heel ontvankelijk voor het opdoen van nieuwe ervaringen en zijn angst is nog niet zo heel erg groot. Je doet er daarom goed aan om jouw pup in deze levensfase goed te begeleiden en in deze periode de basis voor de opvoeding te leggen.

Tijdens ‘Gehoorzaamheid puppy 2’ spreken we bij jou thuis af. Zo kan ik kijken wat voor gedrag je puppy heeft in zijn thuishaven: dominant,  rustig of maakt je hond alles stuk ?

Ik hou met mijn aanpak en tips altijd rekening met het gedrag en karakter van jouw hond. 

Onderwerpen

Tijdens deze training gaan we dieper in op de opvoeding van je pup. Bij deze puppy training komt het volgende aan bod:

Uitlaten

Lopen aan de lijn zonder te trekken.

Commando: Naast

Je hond wacht naast je tot jij aangeeft dat hij/zij 'vrij' is.

Commando: Volg

Mooi naast je lopen en niet met een trekkende hond te wandelen (ook zonder riem). Jij laat de hond uit en niet andersom.

Commando: Wacht

Het verschil tussen het commando wacht en blijf, is dat wacht even is en de hond zal moeten wachten tot een nieuw commando. Blijf is een commando die langer duurt. Bedenk bijvoorbeeld als je bij vrienden op bezoek bent en de hond op zijn aangewezen plekje moet blijven liggen.

Commando: Hier

Dit commando samen met het commando wacht, zal ik uitleggen door gebruik te maken van een lange lijn.

Alleen thuis laten

Je pup leren alleen thuis te zijn zonder in paniek te raken.

Mocht je na de training nog vragen hebben, dan ben ik van 09.00 - 18.00 bereikbaar via telefoon. Ook vragen via de e-mail beantwoord ik zo snel mogelijk.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Mobiel: 06 21 64 70 33 

E-mail: sandra@hondenwijsheid.nl