Gehoorzaamheid puppy 5

Gehoorzaamheid puppy 5

€ 45,- / 60 min

Gehoorzaamheid puppy 5

Ik ga uit van een positieve benadering. Dus puppy’s niet eindeloos afstraffen maar een mix van een consequente aanpak, duidelijkheid en positieve beloning. Voor een pup is de wereld nog onbekend. Wij leren hen wat wel en wat niet mag zoals: niet in handen bijten, maar wél in een speeltje. Wanneer de pup iets doet wat wél mag, belonen we dit uitgebreid. 

Een pup leert in de eerste maanden van zijn leven in hoog tempo ontzettend veel. Het is een belangrijke levensfase uit een hondenleven. Een pup is heel ontvankelijk voor het opdoen van nieuwe ervaringen en zijn angst is nog niet zo heel erg groot. Je doet er daarom goed aan om jouw pup in deze levensfase goed te begeleiden en in deze periode de basis voor de opvoeding te leggen.

Tijdens ‘Gehoorzaamheid puppy 5’ gaan we trainen bij jullie in en om het huis. 

Ik hou met mijn aanpak en tips altijd rekening met het gedrag en karakter van jouw hond. 

Onderwerpen

Tijdens deze training gaan we dieper in op de opvoeding van je pup. Bij deze puppy training komt het volgende aan bod:

Herhaling Commando:
Zit, Naast, Volg & Wacht

Je hond wacht naast je tot jij aangeeft dat hij/zij 'vrij' is.

Herhaling: Uitlaten

Lopen aan de lijn zonder te trekken.

Omgaan met mensen/ kinderen

Hoe om te gaan met enthousiaste kinderen en mensen die je pup graag willen aaien. Hoe moeten 'vreemde' jouw pup benaderen zodat je pup niet angstig word.

Mocht je na de training nog vragen hebben, dan ben ik van 09.00 - 18.00 bereikbaar via telefoon. Ook vragen via de e-mail beantwoord ik zo snel mogelijk.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Mobiel: 06 21 64 70 33 

E-mail: sandra@hondenwijsheid.nl