Gehoorzaamheid Honden

€ 50,- / 60 min

Gehoorzaamheid honden

Het gaat bij gehoorzaamheid om de discipline van je hond. Je leert je hond te lopen aan de lijn zonder te trekken, te laten zitten, liggen en bij je te komen op commando. Daarnaast is het ook leuk om je hond verschillende trucjes aan te leren, welke erg van pas kunnen komen in het dagelijkse leven.

Met deze gehoorzaamheidstraining leer je je hond jouw huisregels en laat je hem zien wat sociaal wenselijk gedrag is richting andere honden en mensen. Het helpt jouw huisdier zijn plek in het gezin en daarbuiten te leren kennen. Je leert hem vaardigheden en voorkomt het aanleren van verkeerde eigenschappen. Het versterkt bovendien jullie band en onderlinge communicatie. Jij leert het karakter en de lichaamstaal van je hond kennen én je laat je hond zien wie de baas is. Jouw hond moet namelijk ontdekken wie de leider van de roedel isNa een intake gesprek geef ik advies op maat welke bij jullie hond past. Dit kan altijd nog worden aangepast. Misschien vind je het fijner om wat meer tijd tussen trainingen te houden, of misschien pakt je hond de opvoedingsregels heel snel op en kunnen we de trainingen minderen. Een oudere hond zal iets langer tijd nodig hebben dan een pup om regels aan te leren. 

Eerst observeer ik de hond bij jullie thuis. Zo kan ik zien wat voor karakter je hond heeft. Is hij dominant, rustig of angstig. De samenwerking tussen baas en hond is heel belangrijk. De hond en baas moeten zich allebei op hun gemak voelen.

Ik hou met mijn aanpak en tips altijd rekening met het gedrag en karakter van jouw hond. 

Onderwerpen

Het aanleren van nieuw gedrag kost tijd, geduld en investering en is niet in één dag veranderd.

Commando:
Zit, Naast, Volg & Wacht

Je hond wacht naast je tot jij aangeeft dat hij/zij 'vrij' is.

Uitlaten & Loslopen

Lopen aan de lijn zonder te trekken.

Dagelijkse situaties: socialiseren

Het is heel belangrijk dat je weet hoe je hond reageert op bijvoorbeeld een stadsbus, kat of leuke mensen en kinderen die je hond willen aaien.

Mocht je na de training nog vragen hebben, dan ben ik van 09.00 - 18.00 bereikbaar via telefoon. Ook vragen via de e-mail beantwoord ik zo snel mogelijk.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Mobiel: 06 21 64 70 33 

E-mail: sandra@hondenwijsheid.nl