Samen zorgen we voor een gelukkige hond

Hondenwijsheid

Sandra Spijker

Mijn naam is Sandra Spijker (1968). Vanaf jongs af aan ben ik altijd met dieren bezig geweest. Zo reed ik in mijn tienerjaren paard en heb ik op mijn 16e mijn eerste hond in huis genomen. Ik ben opgevoed met verschillende hondenrassen, van groot tot klein, van jong naar oud. Nu onze kinderen uit huis zijn, heb ik tijd om mijn kennis over honden en de opvoeding daarvan te delen en mensen te helpen.

Naar mijn mening is de connectie tussen de hond en zijn baas uniek. Het is een relatie waar er aan beide kanten wordt gewerkt. Toch kan er in elke relatie miscommunicatie ontstaan. Door mijn passie voor honden heb ik mij verdiept in de relatie tussen de baas en zijn hond. Met mijn kennis kan ik u en uw hond helpen de connectie tussen jullie te verbeteren. Samen zorgen we voor een optimale relatie waarbij jullie allebei gelukkig zijn!