Trainingsoverzicht

Mijn trainingen

Kenmerkend voor mijn manier van trainen is dat ik elke baas/hond combinatie als individu beschouw en behandel. Elke hond (en baas) is immers anders en daarom pas ik voor iedereen een andere trainingsmethode toe. Doordat ik uitsluitend privé lessen geef, is er de ruimte om iedereen optimaal persoonlijk te begeleiden.

Naast het bereiken van het gewenste resultaat gedurende de training, is het uiteraard ook zeer belangrijk dat baas & hond met plezier trainen! Daarom besteed ik veel aandacht aan variatie en de baas/hond relatie tijdens de lessen.

pexels-photo-7210262
pexels-photo-1612861

Tijdens ons intakegesprek, zal ik vragen met wat voor soort probleem je kampt. Waar je graag mee geholpen zou willen worden. Dan kan ik je een advies op maat geven.

pexels-photo-1390784

Gedurende deze cursus behandelen we alle gehoorzaamheidstrainingen. Alle opvoedtechnieken die belangrijk zijn, voor de opvoeding van je pup, komen aan bod. Deze cursus heeft 6 lessen van één uur. De trainingsdag is in overleg. 

pexels-photo-257540

Wil je niet vast zitten aan een hele cursus? Je kan ook met specifieke vragen met betrekking tot de opvoeding van een puppy bij mij komen. Samen kijken we naar de beste les voor jou en jouw pup. 

pexels-photo-422220

Het gaat bij gehoorzaamheid om de discipline van je hond. Je leert je hond te lopen aan de lijn zonder te trekken, te laten zitten, liggen en bij je te komen op commando. Daarnaast is het ook leuk om je hond verschillende trucjes aan te leren, welke erg van pas kunnen komen in het dagelijkse leven.

french-bulldog-summer-smile-joy-160846

Tijdens deze training gaan we de basiscommando’s behandelen. Als het in de basis mis is gegaan, kan het zijn dat de hond zijn eigen plan trekt. Hij doet dit niet om je boos te maken of gefrustreerd, maar omdat de hond niet beter weet. Hij weet niet wat er van hem verwacht wordt. Hier gaan we aan werken. 

pexels-photo-1078090

Een hond blaft met een reden. Je hond wil je meestal iets vertellen. Om te snappen waarom een hond bepaald (ongewenst) gedrag vertoont, is het belangrijk om de lichaamstaal en signalen te leren begrijpen. Ik kan je helpen je hond beter te begrijpen.

pexels-photo-6568944

Agressief gedrag rondom voedsel kan je makkelijk herkennen. Het varieert van waarschuwing tot daadwerkelijke actie, zoals bijten. De overgang van waarschuwen naar actie kan zich letterlijk in milliseconden voordoen. Het is dan ook heel belangrijk om het gedrag van je hond te herkennen.

pexels-photo-247937

Tijdens een ‘rustdag’ voor je puppy wordt bedoeld dat ik een dag de opvoeding van je pup over neem. Zo heeft iedereen in het gezin even rust en zorg ik dat de pup wordt getraind in de commando’s die bij de leeftijd van je pup horen. Deze dag staat in het teken van rust, veiligheid,  speeltijd, zindelijkheidstraining, socialisatie. 

pexels-photo-3009442

Tijdens een ‘rustdag’ voor je hond wordt bedoeld dat ik een dag de opvoeding van je hond over neem. Zo heeft iedereen in het gezin even rust en zorg ik dat de hond wordt getraind in de commando’s die bij de leeftijd van je hond horen. 

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Mobiel: 06 21 64 70 33 

E-mail: sandra@hondenwijsheid.nl