Mirjam Olling
Mirjam Olling
2024-02-27
Door de trainingen op maat die Sandra ONS gaf is onze pup Bob van een leuke ,ok, pup veranderd in een fantastische hond waar we mee kunnen lezen en schrijven .Ons met hoofdletters omdat Sandra ons heeft geleerd hoe Bob zover te krijgen . Gun iedere hondenbezitter de ondersteuning en kennis van Sandra
Helga van Koppenhagen
Helga van Koppenhagen
2023-10-03
Super fijne begeleiding met praktische tips voor zowel hond áls baas. Sandra heeft een positieve benadering en staat altijd voor je klaar. Ik raad haar ten zeerste aan!
Jolien van 't Hoog
Jolien van 't Hoog
2023-06-20
Zeer professioneel, altijd ruimte voor wat humor tussendoor en heel duidelijk - dat is Sandra wat mij betreft ten voeten uit. Wat ben ik blij dat zij ons heeft begeleid in de puppytijd! Onze pup Charly was van nature wat angstig aangelegd. Ook daar weet Sandra gelukkig raad mee. Met wat oefening en goede tips en tricks is hij opgegroeid tot een vrolijk hondje, dat nieuwe of drukke situaties met zelfvertrouwen tegemoet gaat. Met een standaard puppycursus was dat ongetwijfeld niet gelukt! Heel veel dank Sandra!
Nicole Hoksbergen
Nicole Hoksbergen
2023-04-21
Na aanschaf van onze vierde hond dacht ik het allemaal wel te weten, maar niets was minder waar. Na een tip van een vriendin bij Sandra terecht gekomen. Wat een verademing, het was voor ons wat uit de buurt , maar zeer de moeite waard. Relatie boven prestatie, nou dat was bij mij zeker het geval. Inmiddels heb ik alle vertrouwen terug in onze Vizsla Guusje en is het weer een feestje om te gaan wandelen. Sandra super bedankt alvast, maar ik weet je te vinden als ik nog eens ergens tegenaan loop.
Mirjam Dekker
Mirjam Dekker
2022-12-02
We hebben met onze eerste pup de puppycursus met Sandra gedaan. Fijn in onze eigen omgeving. Persoonlijk en gericht op ons en onze pup. Ik had geen betere start kunnen wensen dan met Sandra!
Jeugdcommissie Tennisvereniging Eemnes
Jeugdcommissie Tennisvereniging Eemnes
2022-11-14
Een paar maanden geleden kochten wij onze tweede Jack pup. Was de eerste (dame) een makkie, de tweede (heer) is dat schijnbaar niet. Hij is behoorlijk pittig waardoor ik Sandra om hulp vroeg. Ik heb ontzettend mooie adviezen gekregen om met hem aan de slag te gaan. En met succes! Sandra levert echt advies op maat en kijkt niet alleen naar de hond maar ook naar de baas, om hen samen verder te helpen. Kortom, Sandra je bent een topper!!
Marcel Warmolts
Marcel Warmolts
2022-02-22
Sandra heeft ons enorm geholpen met de opvoeding van onze pup. Wij dachten goed bezig te zijn maar sommige dingen pakte wij helemaal verkeerd aan. Met coaching en begeleiding en praktische tips zijn we nu de goede weg ingeslagen voor een gelukkige hond en gelukkige baas! Goede prijs kwaliteit verhouding, dik tevreden.
Sabine Korthuis
Sabine Korthuis
2022-02-12
Sandra heeft ons goede adviezen gegeven voor de opvoeding van onze pup. Ze brengt het op een positieve en enthousiaste manier zodat je zin hebt om samen aan te slag te gaan met je hond. Ze is heel duidelijk in haar communicatie ik kan haar absoluut aanbevelen als je hulp nodig hebt met je hond!
Petra wilkens
Petra wilkens
2022-02-10
Vorig jaar kregen wij voor het eerst een pup. Sandra heeft ons vooraf de belangrijkste basics uitgelegd om een goede start te kunnen maken. Ze deed dat op een ontzettend enthousiaste en heldere manier. Ze gaf ons de tools om de "kraamtijd" goed door te komen. Haar omgang met onze pup was voor ons ook enorm leerzaam. Kalme, zelfverzekerde en liefdevolle leiderschap is wat zij ons liet zien. Onze labrador is nu een puber en we gaan zeker weer bij Sandra te rade over hoe we daar het beste mee om kunnen gaan!
Thijs L
Thijs L
2022-02-09
Sandra heeft een fijne en doelgerichte manier van werken. Ze neemt eerst de tijd om te bespreken wat de doelen zijn en waar het mis gaat met de hond. We boeken snel vooruitgang en lopen met de hond is weer een plezier! 100% een aanrader.